PokerStars Cashback: Up to 30%

PokerStars Cashback

MAC
PokerStars Cashback: Up to 30%
Nätverk: Independent
Nätverksstorlek: Large
Signup bonus: $600
Månadsbonus: -
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Spelare kan hämta ut sina VIP Player Points (VPPs) dagligen


Bonus

100% upp till $600 Första insättningbonus: 100% upp till £400 (UK spelare) och 100% upp till €500 (Spanska spelare):

- Gör upp till 3 insättningar inom 90 days för totalt $600 (eller £400 för UK spelare)
- Bonuskoder STARS600, DK100 (Danska spelare), STARS400 (UK spelare) eller EURO500 (Spanska spelare)
- Använd samma bonuskod för dina 3 första insättningar
- Bonusen delas ut i inkrement om $10 (eller £10 för UK spelare)
- Bonusen delas ut i inkrement om €5 (Spanska spelare)
- Få $10 för varje 170 VPPs (eller £10 för varje 260 VPPs för UK spelare)
- Bonusen är giltig i 180 dagar
- För att kolla när din bonus går ut måste du gå in i pokerklienten


VIP-Detaljer

Alla nya spelare startar på ’BronzeStar’ nivå och kan klättra ända vägen upp till den högsta VIP klubben som heter ’Supernova Elite’. När du har nått det nödvändiga antalet VPPs för en månad eller ett år för en specifik VIP club nivå så kan du börja få belöningar som din nivå erbjuder och dessa kan inkludera VIP freerolls, ökad inkomsthastighet för VPPs, kontantbonusar och många andra fördelar.

Din status håller till slutet av kommande kalendermånaden eller tills du har kvalifierat dig för en högre status. Belöningarna och fördelarna som erbjuds för varje VIP Club nivå förklaras här nedanför:

Månatliga VIP nivåer:

VIP Nivå
Nödvändiga
VPPs
FPPs per 1 VPP
Kontant
Belöning
Cash & Turnerings
Belöningar
BronzeStar N/A 1 5-13% 9-17%
SilverStar 750 1.5 13-16% 16-21%
GoldStar 3,000 2.0 17-21% 19-26%
PlatinumStar 7,500 9 20-26% 23-31%

Årliga VIP nivåer

VIP Nivå
Nödvändiga
VPPs
FPPs per 1 VPP
Kontant
Belöning
Cash & Turnerings
Belöningar
Supernova 100,000 3.5 28-62% 25-63%
SupernovaElite 1,000,000 5 54-71% 57-74%

* Bordet inkludera inte förväntade värdet från VIP turneringar
**Kontant belöningar beräknar värdet på FPPs baserat på köp av VIP Reward Bonus med högsta värde tillgängligt för varje VIP.
***Cash & Turnerings Belöningar förutsätter att uthämtning av FPP är i kursen $1.6c var. Dessa värden kan fortsätta vara orealiserade till FPPs och andra belöningar är uthämtade.


Kommentar

Pokerrum använder olika rake metoder för att beräkna din rake. Enligt PokerStars är metoden som de använder Weighted Contributed metoden.


PokerStars Recension

PokerStars brukade vara det största online pokerrummet i välden där större delen av amerikanska spelare spelare varje dag. Det var de facto nr. 1 destination för spelare från USA och låg långt framför deras rival Full Tilt Poker. Fast förlamade efter händelserna under ’Black Friday’ så håller PokerStars fortfarande sin position idag tack vare långsiktiga strategier att attackera delar av världen genom att hyra respresentanter som promotar poker via lokala turneringar och events.

Även online så finns det otaliga lokala events som utspelar sig världen över. En hälsosam marknandsförings strategi är defenetivt ett tecken på en bra online poker operation och mjukvaran hamnar inte bakom heller. PokerStars har den bästa online poker mjukvaran i världen idag. Deras spelsektion är oslagbar. De erbjuder varianter på poker som knappt går att spela någon annanstans och ännu viktigare så har de tillräckligt med spelare för att generera bra med spelare även på de mindre populära spelen.

Cash-game trafiken är mycket bra, runt 22,000 cash-game spelare på borden under högtrafikerade tider, men den största styrkan i deras operation är i turneringsdelen. PokerStars har alltid varit och fortfaraned är DET stället för online poer turneringar. Deras Sunday Millions är alltid en riktigt rysare med 1 miljon garanterat varje söndag som attraherar tusentals spelare varje vecka.

Sunday Million ger spelarna en chans på monstruösa priser för en resonabel inköps summa. Populariteten har knappast skadats med tanke på Black Friday händelsen heller. Utöver detta har även PokerStars slått flera online poker rekord när de firade 10 år i December. PokerStars Radio återupplivades också för en kort stund med syfta att promota mer promotions för att få upp spelarintresset.

För att grädden på moset av online pokervärlden spelar här så kan Poker Stars högre turneringar vara väldigt svåra för nybörjare. Men lyckligtvis håller de små inköps turneringarna oftast en stor andel juice för skickliga spelare som inte backar från lite grinding.

PokerStars erbjuder inte livesupport via telefon eller online chat men man kan nå deras skickliga support via email.

Summa summarum: Om du bor utanför USA borde PokerStars vara ditt första val för online poker. Deras generösa cashback system gör din tid värd även om inga andra fördelar berörde dig.

PokerStars har nyligen skaffat en Maltesiskt licens vilket ledde till skapelsen av Pokerstars.eu en sida riktad mot Europeiska spelare. Svenska och Maltesiska spelare har redan gått över till den nya mjukvaran. Den nya Maltesiska licensen betyder att EU-baserade spelare från och med nu kan åtnjuta skattefria vinster. En ny reload-bonus har och lagts till erbjudandet.

Pokerstars fick också en Spansk licens och lanserade Pokerstars.es. Spanska spelare emigrerar också till den nya domänen, utan några som helst problem eller krångel kan spelare flytta snabbt och enkelt med ett godkännande.

Pokerstars har licens för Danmark och kommer att acceptera Danska spelare under början på 2012..

Huvudattraktioner
Liknande Sajter
PokerStars Cashback

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French