Slowbet Rakeback: 36%

Slowbet Rakeback

Slowbet Rakeback: 36%
Nätverk: Revolution Gaming
Nätverksstorlek: Medium
Signup bonus: $600
Månadsbonus: -
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Slowbet rakeback betalas till ditt pokerkonto en gång i veckan, vanligtvis på Torsdagar. Rake datan räknas från varje Torsdag till den följande Torsdagen.


Bonus

100% upp till $600 i Välkomstbonus:

- Bonuskod: RMB
- Minsta insättning är $25.
- Du kommer inte att få några bonuspengar förrens du fullföljer kraven..
- $5 bonus kommer att sättas in till ditt konto varje gång du möter kraven.
- Håll koll på din bonus genom My Bonuses sidan på huvudsiten.
- Du är tillåten att ha multipla bonusar.
- Bonus går ut efter 90 dagar.

Hur klarar man kraven för poker bonusen?:
Slow Poker har ett Frequent Player Points (FPP) system. Fortsätt tjäna FPP's och du kommer närmare din bonus. Varje $5 inkrement av en bonus matchar ett antal FPP's som du måste tjäna. För att tjäna en $5 poker bonus inkrement, måste du samla 83.33 FPP's.

Hur tjänar man Frequent Player Points (FPP)??
När du tilldelas kort tjänar du 1 FPP för varje dollar som rejkas från ditt bord. Detta är inte summan som du själv betalar in utan istället hela bordet.
I turneringspel tjänar du 7 FPP för varje dollar som du betalar in i avgift.
Ring Spel: $1 Rake från bord = 1 FPP
Turneringar: $1 Avgift = 7 FPP


VIP-Detaljer

Hur man tjänar Frequent Player Points (FPP)?
När du tilldelas kort kommer du tjäna 1 FPP för varje dollar som ditt bord rejkar. Det är inte summan som du individuellt betalar i rake, utan istället hela från bordet. För turneringsspel kommer du att tjäna 7 FPP för varje dollar betalda i turneringsavgifter.
Ring Spel: $1 Rake från bordet = 1 FPP
Turneringar: $1 Avgift = 7 FPP

Hur tjänar man Gold Chips?
Gold Chips tjänas genom att skaffa Frequently Player Points (FPP). Varje Gold Chip kräver ett specifikt antal FPP's och kommer automatiskt att konverteras så fort du har nått antalet.

Hur många FPP's behöver du för att tjäna Gold Chips?
Det finns sex nivåer. Varpå din sjätte Gold Chip, behöver du endast 70 FPP's för varje efterföljande Gold Chip. Denna nivå kommer att vara aktiv tills slutet av varje kalender månad när din nivå kommer återställas till 0 och du kommer att behöva börja om från början.

Hur man byter ut Gold Chips till kontanter? Använd dina Gold Chips för att få kontantbelöning genom att klara av Gold Stacks. Det finns 20 nivåer och du börjar på nivå 0. Varje Gold Stack nivå kräver ett visst antal Gold Chips för att fullfölja och du kommer att börja ta ut kontanter först vid nivå 10. Dina nivåer ökas automatiskt eftersom du spelar, du kan följa din nivå och belöningar i Slowbet klienten genom att klicka på "Rewards" tabben och sedan Gold Stacks tabben.

Mål:

Gold ChipMål
1a Gold Chip 120 FPP Tjänat under en kalendermånad
2a Gold Chip 115 FPP Tjänat under en kalendermånad
3e Gold Chip 105 FPP Tjänat under en kalendermånad
4e Gold Chip 90 FPP Tjänat under en kalendermånad
5e Gold Chip 70 FPP Tjänat under en kalendermånad
6e Gold Chip and over 70 FPP Tjänat under en kalendermånad


Slowbet Recension

Slowbet Poker är utan tvekan an av de nyaste poker sidorna som körs på Revolution Nätverket. Sidan ser ut som den precis har lanserats och verksamhetens Facebook sida avslöjar inte mycket om folken eller organisationen bakom den heller. Ärligt talat så ser sidan ut som någons personliga projekt just nu.

Med det sagt, är Slowbet Poker en medlem av Cake Nätverket, som betyder att de som registrerat sig för denna nya verksamhet kommer att kunna njuta av samma promotions, samma fördelar och lojalitetsdeals och såklart samma mjukvara som de andra Cake operatörerna.

Det finns inte så mycket att säga om mjukvaran som använad av Slowbet Poker. Dem som har spelat på ett Cake poker rum förut vet vad de kan förvänta sig. Grafiken är godkänd och inte alls extravagant på något sätt och det finns utmärkt funktionalitet i lobbyn och runt poker borden. Mjukvaran är i sig en bastant och stabil klient, den är sett från alla håll och kanter en godkänd klient.

Välkomstbonusen som erbjuds av Slowbet Poker är ganska standard. Match procenten är den vanliga 100% men den maximala bonussumman är troligtvis mer generös än den som andra siter erbjuder.

Genom att bygga på med Frequent Player Points så kan Slowbet poker spelare tjäna Gold Chips, som de kan använda för olika ändamål. De kan använda Gold Chips för att köpa in sig till turneringar eller byta in dem mot kontanter.

Slowbet Poker support är också den standard, även fast det ser ut om de har en plan för att erbjuad live chat i framtiden är den möjligheten för tillfället otillgänglig.

Slowbet rakeback

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French