True Poker Rakeback: 27%

True Poker Rakeback

US
True Poker Rakeback: 27%
Nätverk: Winning Poker
Nätverksstorlek: Medium
Signup bonus: $1000
Månadsbonus: -
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Utbetalningarna sker två gånger i månaden, direkt till pokerkontot, inte senare än den 5:e och den 20:e.


Bonus

100% upp till $200 Första insättningsbonus

Få $10 för varje 100:e kvalificerande rake:ad hand som spelas.
- Spelarna har 40 dagar från de dagen de har gjort sin första insättning.


Rakeback

Pokersajterna använder ett flertal olika metoder för att beräkna rake. Det är viktigt att man känner till metoden som används på just det pokerrum du spelar på eftersom det påverkar din spelar-MGR och således din rakeback. Qualified Raked Hand(Kvalificerad Rejkad Hand): Spelare som delas in under ett ringspel tjänar en QRH där potten har en rake på $1 eller mer. Spelare tjänar en proportionell del av en QRH där pottens rake är mindre än $1, t.ex. Om potten är rake:as $0.50 får varje spelare 1/2 QRH kredit.


True Poker Recension

True Poker är ett av de mindre pokerrummen som fortfarande tar emot amerikanska spelare. Medan de verkligen tar emot spelare från hela USA och underlättar deras transaktioner med en speciell och nyligen införd lösning som kallas iCheck, tar de fortfarande inte emot folk från "the Commonwealth of Kentucky".
Rummet har känslan av en liten community och trots avsaknaden av betydande trafik, finns det bra med fisk: det finns gott om aggressiva och svaga spelare.
True Poker brukade vara ett litet Limit Poker-rum, men de har nyligen lagt till $10, $25 och $50 No Limit-bord så om du söker att spela för allvarliga pengar kan du göra det på True Poker nu.

True Pokers mjukvara har ett första generationens 3D-gränssnitt, en där spelarna kan använda en förstapersonsvy vid bordet och där de kan få sina avatarer att göra gester och agera ut, vissa i förväg bestämda, rörelsemönster. True Pokers programvara var state-of-the-art när den dök upp men börjar dock att se lite äldre ut i dagsläget. Gränssnittet tillåter endast "multi-tabling" på upp till 8 bord samtidigt, men det borde räcka för de flesta spelare.

Kampanjmässigt har True Poker mycket att erbjuda. Deras "WSOP Free"-kampanjer erbjuder WSOP Main Event-paket värda $13.000. Sådana Live Event-satelliter körs hela tiden. Utöver det erbjuds också belöningar för att vinna flera turneringar under en dag och veckovisa "guranteed" MTTs med höga prispotter.
Det bästa med True Poker är dock True Poker rakeback. Den rakeback True Poker ger överförs till ditt True Poker konto automatiskt, det krävs inte att man behöver göra något. Din True Poker rakeback kommer att göra dig en stor tjänst när du deltar i rake tävlingarna, som det finns gott om på True Poker.

True Poker bonusar är ganska generösa, och ännu viktigare, det är relativt lätta att lösa ut. Storleken i sig kanske inte är alltför imponerande, men inlösningstakten verkar vara mycket rimlig, t.o.m. en av de bästa online poker industrin har att erbjuda.

Sammanfattningsvis: Sign up bonus och True Poker rake back är ett par bra skäl att ansluta sig till detta rum. Nackdelen är att turneringsschemat är lite glest och den totala trafiken är låg. Se till att du spelar under högtrafik för att få ut det bästa av det. True Poker handhistoriefiler kan i dagsläget inte analyseras med PokerTracker.

Huvudattraktioner
 • VIP-program
 • Multi-Tabling på upp till 8 bord samtidigt
 • Urval av 10 Avatarer
 • Alternativ för 2D
 • eller 3D-mjukvara
 • Speciell typ av rake-beräkning (QRH
 • Qualified Raked Hand)
True Poker rakeback

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French