Rakeback FAQ

 

F: Kan jag få rakeback på en pokersida jag redan har konto hos? [+]

S: Vissa pokersiter tillåter överföring av befintliga konton. Kontakta oss så hjälper vi dig undersöka om just din pokersite gör detta!

F: Skall jag registrera ett pokerkonto och sedan kontakta er för att aktivera min rakeback? [+]

S: Om du registrerar ditt konto hos pokersajten innan du registrerat dig hos oss och fått registreringsinstruktionerna, kommer du då att registreras som en helt vanlig kund utan rakeback. Detta kommer med största sannolikhet att hindra oss att ge dig rakeback för den sajten. Kontakta oss om du vill ha mer information.

F: Hur skapar jag ett Rakebackkonto? [+]

S: Du måste först registrera ett Rakemeback användarkonto. Efter det att du loggat in kan du sedan addera valfritt antal olika pokersiter knutet till ditt konto. Samtliga dealer som du adderat kommer tydligt att visa sig på din översiktssida och för vissa kommer du där även att kunna se aktuellt rakesaldo under månaden!

F: Hur får jag Rakebacken utbetald? [+]

S: Majoriteten av de rakeback-avtal vi erbjuder har automatiska utbetalningar. Med detta menas att utbetalning sker vid specifika datumintervaller, varje månad, in till ditt pokerkonto.
Om den pokersite du valt INTE erbjuder denna tjänst utbetalar vi intjänad rakeback enligt följande:

  • NETeller (Internetbaserad plånbok)

  • MoneyBookers (Internetbaserad plånbok)

  • Ultimate Bet-överföring

  • Full Tilt Poker-överföring

  • Banköverföring

F: Erbjuder ni någon form av belöning om jag refererar nya spelare till er? [+]

S: Självklart gör vi detta! Se under fliken Refer-a-friend för komplett information.

F: Kan jag referera kunder till er utan att jag själv har ett Rakemebackkonto? [+]

S: För att kunna referera en spelare skall du som refererar ha ett rakemebackkonto,
det kan du dock enkelt registrera här på sidan under: Signup. Det kostar inget att ha ett Rakemebackkonto.

F: Vad är en prop? [+]

S: En prop är en spelare som är "anställd" av pokerrummet för att starta nya bord och skapa en bra stämning. En prop spelar för sina egna pengar, men får en mycket bättre rakebackdeal än som annars är möjligt.En prop har inga andra fördelar från sidan, och tvingas följa ett par få lätta regler, men får å andra sidan spela utan rake eller i många fall till och med få betalt för att spela poker.

F: Kan vem som helst bli prop? [+]

S: Ja, men vi skulle inte rekommendera vem som helst att bli prop. Tycker du inte om att spela Heads up (1 mot 1) eller på bord med väldigt få spelare.Om du efter en bad beat har svårt att kontrollera dig själv och helst vill berätta för motståndaren vilken idiot han är bör du välja en vanlig rakeback deal.

F: Hur får jag betalt? [+]

S: Beroende på vilken sida du spelar på får du betalt en viss % till ditt poker konto. Olika sidor betalar olika tider, vissa betalar dagligen, andra veckovis och ytterligare sidor kan betala månadsvis.Hur mycket du får betalt beror på hur mycket du spelar och vilken nivå du spelar på.

F: Varför betalar pokersidorna så mycket till props? [+]

S: "Det krävs spelare för att få spelare" skulle man kunna sammanfatta det hela. När en ny sida startar har de ofta många bra idéer och en bra klient,men de har inga spelare. Om en ny spelare då kommer dit genom vanlig marknadsföring och inte hittar något att spela mot är risken stor att han inte kommer tillbaka.Har man props på sidan så finns det någon att spela mot som genererar inkomst för rummet.Props är där för att starta nya bord och rädda bord som håller på att dö ut,samtidigt som de skapar en trevlig stämning. För detta får propen bra betalt, men betyder även att det på en sida som anställer nya props är mindre trafik än på en "vanlig" sida, även om så inte alltid är fallet (många av de stora sidorna har fortfarande props, speciellt på högre nivåer).

F: Vad kostar det att bli prop? [+]

S: Inget alls, faktum är att du får betalt för att spela som prop. Däremot spelar du med dina egna pengar, precis som alla andra spelare.

F: Hur kan jag veta vilken sida jag kan spela på då ni bara namnger dem genom nummer? [+]

S: När du accepterar "Prop agreement" får du reda på sidornas namn.Anledningen till att sidorna inte vill skylta med sina namn är att de inte vill att folk ska veta att det finns props där, varför du aldrig får säga var du spelar som prop, eller ens ATT du spelar som prop.

F: Kan ni inte berätta vad för sida det är innan jag signar upp? [+]

S: NEJ! Vi kan inte göra det, du måste acceptera propavtalet först. Anledningarna kommer här.

De flesta vet inte vad en prop är. De tror att en prop har speciella fördelar, så som att man ser motståndarnas kort eller enbart spelar för att bygga så stora potter som möjligt.En prop är en VANLIG spelare, med en bättre rakeback än en vanlig spelare, fast med helt andra krav.

Vissa tror att props är bättre spelare än genomsnittet och håller sig därmed undan.Självklart är en del väldigt duktiga spelare då många spelar mycket, men många är spelare som förlorar på spelet, men blir vinnare tack vare rakebacken.

Sist men inte minst vill sidorna inte förlora spelare som skulle signat upp utan ett prop avtal. I de fall där det läcker ut vilka sidor som har props betyder det ofta slutet för just den dealen.

F: När jag spelar som prop, kan ni garantera att det alltid finns trafik på sidorna eller kan jag behöva vänta på spelare? [+]

S: Vi kan inte garantera trafiken på våra prop sidor. Vissa har väldigt lite trafik, och där får man ibland sitta och vänta på de bord man vill spela, medan andra sidor har ganska bra trafik där det går snabbt att få igång spel.Kom ihåg att det är en del av ditt arbete som prop att starta nya bord, om du inte är bekväm med det bör du överväga att spela med vanligt rakebackavtal.Det vi rekommenderar för att alltid ha spel är att spela på flera prop sidor,eller ha en vanlig rakeback deal som du spelar på samtidigt som du väntar på trafik på prop sidan.

F: Kan jag spela som prop på vilket rum som helst, eller bara de ni har kontrakt med? [+]

S: Du kan bara spela som prop på de rum vi har kontrakt med och som är listade här på sidan.

F: Hur kan jag veta vilka promotions som jag får delta i som prop? [+]

S: Vanligtvis får en prop inte ta del av dessa promotions. I de fall där vi kör ett extra race hittar du information om detta på varje enskild informationssida.

F: Vilka regler måste jag följa? [+]

S: Varje sida har individuella regler. I korthet kräver alla sidor att du inte sitter på fulla bord utan att starta ett nytt, och att du är trevlig i chatten.

F: Vad gör jag om jag ser en prop som bryter mot reglerna? [+]

S: Du mailar [email protected] eller kontaktar shiftmanagern.Vad du än gör, säg inget i chatten till propen som kan identifiera dig som prop.

F: Vad är shiftmanager? [+]

S: En shiftmanager övervakar spelen och ser till att reglerna följs. Varje gång du ska spela måste du säga till shiftmanagern (eller "SM" som det förkortas) vad för nivå du spelar, vilken sida och vad du heter på sidan.Shiftmanagern är online dygnet runt även om det inte är en person där dygnet runt så övervakas spelet dygnet runt. Skulle mot förmodan SM vara offline skriver du ett offline meddelande genom MSN eller Yahoo. Shiftmanagern svarar oftast inte på frågor eller vanliga incheckningar, men oroa er inte för det, det finns folk där som kontrollerar spelen. Har du frågor, vänd dig till Prop Support på [email protected]

F: Kommer shiftmanagern berätta var jag ska spela? [+]

S: Ibland, men inte om det inte behövs. Om shiftmanagern känner att en viss nivå behöver nya bord kan det hända att han frågar om hjälp, som propen ska följa efter bästa förmåga, så länge det handlar om en nivå som propen känner sig bekväm på.

F: Kan jag tvingas spela på nivåer jag inte har bankrulle för? [+]

S: Nej, vi tvingar dig aldrig att spela på nivåer du inte känner dig trygg på. Däremot har flera sidor minimikrav på vilka nivåer som gäller för prop betalning.Var noga med att inte anmäla dig som prop på en sida där du inte kan spela på dessa nivåer då du i många fall inte kommer få betalt, eller få väldigt mycket mindre betalt i de fallen.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French