Full Tilt: Flipout Turneringar Lanseras

mars 21, 2014

Huruvida du gillar det eller inte så har Full Tilt alltid varit stora innovatörer inom online pokern, sidan har uppfunnit nya concept som alla operatörer (inkluderande jättar som PokerStars) har tvingats kopiera. De var de som introducerade Rush Poker för omvärlden och nu har de gjort det igen: De har nyligen kommit upp med och implementerat ett nytt turneringsformat, som leverar nya friska tag till den annars ganska stela turneringsscenen: Flipout Turneringar.

Flipouts handlar i grund och botten om att tillåta spelare att spela i turneringar där de inte behöver spendera timmar på timmar i grind bara för att nå till pengarna. En Flipout turnering startar med en generell all-in som direkt slår hål på pengarbubblan och landar alla överlevande bland pengarna. Medans det ser som formatet gör sig av med skicklighetensfaktorn så är det inte fallet. Efter första rundan fortgår spelet som vanligt, så att de skickliga får belöning för sitt spel. Det nya formatet tar bort den minst intressant delen av turneringen och tar spelarna direkt till det stadium där varje drag räknas.

För att fira deras lansering av Flipout turneringar, håller Full Tilt Poker en Flipout Festival som startar den 21a Mars och huserar mer än 108 events, och $25k i tillagda pengar.

Registrera dig hos Full Tilt Poker 

« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French