Rakeback Sponsring

Några gånger per år, har medel/stor-rejkare möjlighet att utöver sin rakeback, tjäna ihop ett tuneringspaket som sponsras av Team Rakemeback.

WSOP Europe 2012 - Cannes €2,000

Just nu sponsrar vi: WSOP Europe 2012 - Cannes €2,000


RakeMebacks nya sponsorskap ger dig möjlighet att rejka din väg in till ett €2,000 sponsrat pokerpaket för WSOPE 2012. WSOP Europe kommer att hållas i vackra Canne som betyder att du får spela bland pokerstjärnorna och de riktiga superstjärnorna.

WSOP Europe 2012 kommer att hållas från Fredag 21a September till Torsdag den 4e Oktober, 2012. Paketet är ett fullt paket värt €2,000 med en €1,100 Inköp för No Limit Hold'em (Event #2). Kontakta gärna oss med frågor om sponsorpaketet och kom ihåg att fortsätta spela så du kan spela din väg in till ditt WSOPE 2012 sponsorpaket.

Klicka här för att visa sponsorskaps ledarlistan.
Tournament: WSOP Europe 2012
Event: No Limit Hold'em (Event #2)
Plats: Le Croisette Casino Barriere, Cannes
Datum: September 22-25, 2012
 
Värde: €2,000
Rake Period: July + August, 2012
Minsta ålder: 21*

* De som är över 18 men under 21 erbjudas ett annat paket.

Kvalificerade Rakeback Avtal & Rake Krav

För att kunna öppna upp sponsringarna för fler spelare, erbjuder vi även en möjlighet till "halv sponsring", där rake-kravet är lägre och innebär att vi sponsrar ett halvt paket. För att kunna hämta hem ett sponsrat paket, måste du vara registrerad via RakeMeBack på en av sajterna nedan, och klara rake-kravet under den aktuella perioden.

PKR

Microgaming

PKR
Rakeback:30% 
Full sponsring $20,000
Halv sponsoring $15,000

Terminal Poker

Independent

Terminal Poker
Rakeback:30% 
Full sponsring €10,000
Halv sponsoring €8,000

Poker Heaven

Boss Media

Poker Heaven
Rakeback:30% 
Full sponsring €15,000
Halv sponsoring €10,000

Minted Poker

Everleaf Gaming

Minted Poker
Rakeback:40% 
Full sponsring €15,000
Halv sponsoring €10,000

Lock Poker

Lock Poker
Rakeback:36% US
Full sponsring $20,000
Halv sponsoring $15,000

Carbon Poker

Merge Gaming

Carbon Poker
VIP US
Full sponsring $20,000
Halv sponsoring $15,000

TargetPoker

Multiple Networks

TargetPoker
VIP 
Full sponsring €15,000
Halv sponsoring €10,000

Termer & Villkor
 • Spelare måste ha registrerat sig via RakeMeBack på någon av de ovanstående hemsidorna för att kunna blir delta i ett sponsorskap.
 • Spelare måste producera den erfodrade mängden rake hos pokersidan i fråga, genom vilken de kvalificerar för sponsorskap.
 • Om du kvalificerar för ett FULLT paket, kan pokersidan i fråga som du kvalificerade genom i sin diskretion besluta att köpa ditt inköp åt dig och kreditera ditt pokerkonto med pengar för resa- och boendekostnader.
 • Om den kvalifierade FULL paket spelaren inte kan delta eller skulle vara onårbar via email/telefon, kan pokersidan som pokerspelaren kvalifierade sig via sin diksretion besluta att leverera ett kontantalternativ på €1,000 istället för ett fullt paket.
 • Kvalificerade spelare kommer att bli notifierade inom två veckor efter slutet av rakeperioden och försök kommer att göras att få kontakt med den vinnande spelaren via email eller telefon. Det är spelarens fulla ansvar att ange korrekta email och telefonnummer för kontaktsyfte.
 • Kvalificerade spelare måste bära klädesplagg med logotyper tillgodosedda av lagets ledning när eventet spelas.
 • Paket går inte att överföra till andra spelare. Undantag görs enligt vårat beslut.
 • En deltagande spelare måste minst ha fyllt 18 år för att kunna kvalificera för paketet.
 • Skatt eller andra tillkommande summor som kvalificerade spelaren medför efter att ha vunnit paketet, ses som spelarens fulla ansvar.
 • Ett kontantalternativ på €1,000 erbjuda endast om spelaren har en värd ursäkt för att inte åka iväg på eventet. Vi reserverar rättigheten att besulta vad som är en "god orsak"
 • Vi reserverar rätten att ebjuda kontantalternativet på €1,000 för eventet om det itne finns några lediga platser kvar.
 • Vi kan komma att besluta att täcka eventet nyhetsmässigt före, under och efter eventet. Om så är fallet kan du bli erfodrad att delta i en intervju och bidra med en bild./li>

Tidigare Sponsringar

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French