Absolute Network Rakeback


Absolute Poker Network är ett nätverk som jag tillbringade ganska mycket tid att spela på, så utan att slösa mer tid, går vi in på dess för- och nackdelar när det gäller deras programvara.
Det finns massor av anpassningsbara bordsvyer som nätverkets medlemssajter kan använda för att göra deras gränssnitt mer unikt. Trots detta kan man känna igen dess skarpa och tydliga grafik och utan-nonsens-gränssnitt som Absolute pokers programvara har, oavsett vart man ser den.

En av de funktioner som jag tyckte mest om Absolute poker var att kassörssektionen visade krediter och bonusar i realtid. Något sånt här är ganska viktigt för de som spelar mycket och särskilt för dem som syftar till att generera en hel del rake genom sitt spelande. Kom ihåg att Absolute Poker och VegasPoker247 erbjuder 30% rakeback till sina spelare, så det är viktigt att du håller reda på hur din bankrulle utvecklas genom otaliga händerna av rake genererande spel.

Att pott- och bet-summorna anges högst upp på skärmen ger ett mervärde som gör det lättare för avancerade spelare att spåra pottodds. Händer som du har spelat innan visas grafiskt och hand historian är också väldigt användarvänlig.
En annan trevlig liten användarvänlig funktion är den inkrementella mätare som tillåter spelare att välja och satsa multipler av den stora blinden.

Nackdelarna skulle vara att programvaran slår hårt mot systemresurserna och detta kan sakta ner spelet lite på långsammare datorer, fast vem som helst med en hyffsad dator ska kunna köra den utan problem. Det sägs även att klienten är ganska buggig, men jag måste säga att jag aldrig upplevt några sådana problem medan jag spelade.

En annan faktor som kommer att sakta ner spelet är att spelarna får för mycket tid att agera. Som alla pokerrum har sin beskärda del av anti-sociala faktorer, kan och kommer vissa spelare att använda detta för att irritera andra.

En annan, mer allvarlig fråga är, att du tas bort från borden om en frånkoppling varar längre än 30 sekunder. Det hände när jag spelade för ett bra tag sedan, men jag hoppas uppriktigt att de har åtgärdat detta problem tills nu.

Din säkerhet är omhändertagen av 256-bitars kryptering och Absolute Pokers egna krypteringsalgoritm.

Server-autentisering krävs också (DES).
Konkurrensen på Absolute Poker nätverket är ganska mjuk, så det är ett bra ställe att fiska på. Att få 30% Absolute Poker rakeback är inte dåligt det heller, så varför inte gå med och tjäna lite pengar?