PlayersOnly Poker
Klicka på bilden för att se bordet

PlayersOnly Poker MAC

Nätverk: Merge Gaming
Nätverksstorlek: Medium
PlayersOnly Poker : VIP
Ursprung: Curacao
Signup bonus: $600
Månadsbonus: -
Preferred Deposit Method   MoneyBookers
No longer available!

Please contact our support for more information.

Utbetalningsdag

PlayersOnly Poker rakeback betalas ut till ditt pokerkonto dagligen.


Bonus

110% upp till $600 första insättningsbonus

- Bonusen löses ut i steg om $10
- Bonusen utgår efter 90 dagar


Rakeback

Platt 33% rakeback utan minimikrav.

Spelare tillåts endast att ha ett rakeback-konto hos Cake Network.

Pokersajterna använder ett flertal olika metoder för att beräkna rake. Det är viktigt att man känner till metoden som används på just det pokerrum du spelar på eftersom det påverkar din spelar-MGR och således din rakeback. Enligt PlayersOnly Poker är metoden som används för att räkna ut rake/rakeback contributed rake-metoden.
PlayersOnly Poker Recension

PlayersOnly Poker är ett av de snabbast växande pokersajterna på Merge-nätverket. På grund av det faktum att de accepterar amerikanska spelare och delvis på grund av PlayersOnly Poker rakeback kan detta Merge-rum, som öppnades 2006, nu skryta med en ganska respektabel trafikintensitet och utmärkt med spel. Det är något annat som gör PlayersOnly Poker oerhört populärt: den grad av konkurrens de erbjuder. De har några av de lösaste och därför saftigaste spelen i branschen. Många av PlayersOnly Pokers spelare kommer från deras casino och oddsspel, vilket innebär att de i allmänhet gillar att spela.

Spelutbudet är anständigt och de 1700 "cash game"-spelarna som de får under rusningstid är mestadels samlade på deras Hold'em bord. Omaha får anständig trafik också. Det finns cirka 6000 spelare vid deras turneringsbord, så det finns gott om spel där också. Bli en del av detta spelande nu och få en fin PlayersOnly rakeback ovanpå det hela.

PlayersOnlys programvara är den vanliga Merge-programvaran, med bättre än genomsnittlig grafik och alla de förmåner som erbjuds genom den statistik och inställningar som är branchstandard. Merge har alltid varit en innovantör i den meningen att de var en av de första att införa funktioner som att visa bara ett kort, köra två bord samtidigt, rabbit cam osv. Märk dock väl att det verkliga värdet ligger i PlayersOnly Poker rakeback här. Rakeberäkningsmetoden som används av sidan är delad rake.

Raken som PlayersOnly Poker samlar in är branschgenomsnittlig. Självklart, om du registrerar dig för det PlayersOnly rakeback-avtal vi erbjuder, behöver du inte oroa dig för raken överhuvudtaget.

Sign-up bonusen som erbjuds av PlayersOnly Poker är ganska generös, men återigen, det verkliga värdet består här i den rakeback PlayersOnly Poker ger dig. Det finns gott om erbjudanden också.

PlayersOnly support finns tillgänglig via e-post (med ganska anständiga svarstider kan jag tillägga), telefon och chatt. Tillgången till direktsupport förtjänar förmodligen ett plus i kanten.

Registrera dig för ditt PlayersOnly rakeback-avtal nu och dra nytta av några av de lösaste borden inom onlinepokern.

PlayersOnly Poker VIP